Elektriciteit

Bij De Sutter is elektriciteit dan alleen een schakelaar. Sinds onze oprichting heeft onze elektriciteitsafdeling zich ontwikkeld tot een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatieprojecten voor zowel privé- als industriële gebouwen.

ALGEMENE ELEKTRICITEIT

Van bekabeling tot stopcontacten, verlichtingspunten en andere aansluitingen, wij bieden uitgebreide diensten om uw elektrische infrastructuur te optimaliseren.

Elektrische Renovatie

Elektrische Herstellingen

Laagspanning

DOMOTICA

Maak uw woning of bedrijfspand slimmer met onze domotica-oplossingen. Wij integreren technologieën om uw comfort, veiligheid en energie-efficiëntie te verbeteren.

VERLICHTING

Creëer de perfecte sfeer met onze verlichtingsdiensten. Van ontwerp tot installatie, wij zorgen voor binnen- en buitenverlichting dat past bij uw stijl en functionele behoeften.

Lichtstudie op maat

Bij De Sutter gaan we verder dan alleen het uitvoeren van elektriciteitswerken. Wij zijn uw betrouwbare partner, en we helpen u persoonlijk mee, vanaf het tekenen van een plan tot en met de uitvoering ervan. Ontdek alle professionele elektriciteitsoplossingen en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Hoe gaan we te werk?

Ons kantoor is gelegen in de Parkstraat 15, 9620 Zottegem. Kom gerust langs voor een tasje koffie! OF maak rechtstreeks een afspraak via het nummer 09 364 58 58.

Samen plannen we een afspraak in en overlopen we de beste opties.

Onze verlichtingsexpert bezorgt u uw persoonlijke studie.

We plannen samen een moment in wanneer we het persoonlijke lichtplan kunnen uitvoeren bij u.

We plannen samen een moment in wanneer we het persoonlijke lichtplan kunnen uitvoeren bij u.

LAADPALEN

Bij De Sutter zijn we niet alleen gepassioneerd door technologie, maar ook door duurzaamheid. Daarom beschikt onze onderneming over een eigen (gratis) parking met laadplekken voor elektrische auto’s. Zo bieden we iedereen de kans om hun elektrische auto op te laden bij ons!

Daarnaast voorzien we ook jouw bedrijf van groene energie. Wil je zelf ook de overstap maken naar een duurzamer wagenpark en profiteren van de voordelen van elektrisch rijden? Wij installeren jouw groene laadpalen.

Bij De Sutter laden we niet alleen auto's op, maar ook de toekomst. Ontdek hoe we samen een groenere toekomst kunnen creëren!

DSE laadpaal
6565e6b3201266565e6b320128

EMS - Energy Management System

Maak uw woning of bedrijfspand slimmer met onze domotica-oplossingen. Wij integreren technologieën om uw comfort, veiligheid en energie-efficiëntie te verbeteren.

Let's connect

Let there be energy!

Go to Top