Vaste telefonie oplossingen op maat van uw bedrijf.

Uitgebreide keuze van vaste lijn-oplossingen & diensten voor uw bedrijf: VoIP, Enterprise Voice, Business trunking,…

meer weten

VOICE OVER IP (VOIP)

IP-telefonie garandeert heldere spraakkwaliteit en maakt het mogelijk uw vaste lijn met uw IT-applicaties te integreren. Dit op één of meerdere vestigingen, naadloos verbonden met elkaar.

SAMENWERKEN

Breng medewerkers samen via conferentie, chat, scherm & document delen en zoveel meer. Een gebruik kan zich ook op verplaatsing connecteren met onze web, mobiele en desktop applicaties.

CONTACT CENTER

Interactie met klanten, onsite of in de cloud. Gesprekken in een wachtrij plaatsen met onze “call queueing”. Ook Automatic Call Distribution (ACD) en Interactive Voice Response (IVR) routering maken ondermeer deel uit van de ongelimiteerde opties.

DECT TECHNOLOGIE

Bereikbaar zijn is cruciaal, ook voor medewerkers in ondermeer hospitalen of productie ruimtes. Onze DECT voorzieningen en inbouw telefoons garanderen efficiëntie op de werkvloer.

EENVOUDIG GEBRUIK

Geniet van flexibele implementatie- en integratiemogelijkheden met uw telefonie terwijl u uw bestaande investeringen beschermt.

CONTINUÏTEIT

Optimale routering, zelfs bij een storing of technische downtime. Wij zorgen er voor dat geen enkele oproep wordt gemist.

OPROEPVERDELING

Van veilig telewerken tot vereenvoudigde samenwerkingsoplossingen, met onze geïntegreerde Unified Communication mogelijkheden zit u goed.

MODULAIR

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en compabiliteit van onze systeem, we ondersteunen alle analoge, digitale en IP toepassingen. Onze experten helpen u bij het analyseren van uw noden.

Voordelen

Altijd bereikbaar voor uw klanten.

Een IP telefooncentrale integreert telefonie met IT-toepassingen. De oplossing zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd en overal bereikbaar is, ongeacht het type gegevensverbinding (internet of Explore) of toestel. Bovendien maakt een IP telefooncentrale flexibel werken mogelijk via hot desking (telefoon delen) of softphone.

Kies voor een telefooncentrale in de cloud, een on-site telefooncentrale of een hybride model. Ga voor de oplossing die het beste past bij uw bedrijf. Wij helpen u de beste keuze te maken.

CONTACTEER ONS
DE GEPASTE OPLOSSING VOOR UW ONDERNEMING.

Geen limieten

CLOUD

U krijgt een hoge betrouwbaarheid, uitzonderlijke kwaliteit via 1 oproepnummer dankzij onze geavanceerde cloud.

HYBRIDE

On-site IP telefooncentrale met Unified Communications in de cloud. Alle fysieke mogelijkheden gecombineerd met flexibiliteit van onze cloud.